Menu Sluiten

Over ons

Ancora begeleiding & bewind is in 2018 opgericht door ons, Luisa en Lindsay. Na een aantal jaren in het werkveld te hebben gewerkt, besloten wij onze krachten te bundelen. Binnen Ancora begeleiding & bewind wordt er oplossingsgericht gewerkt en doen wij er alles aan om onze cliënten zo goed mogelijk te ondersteunen bij zijn/haar hulpvraag.

Missie
Wij zorgen ervoor dat u grip krijgt en behoudt op uw leven. Wij staan voor eerlijkheid en transparantie. Het is voor ons ook belangrijk dat u zich gehoord voelt. Samenwerken doen wij op een goede en positieve manier.

Visie
Ancora begeleiding & bewind staat voor het bieden van houvast en stabiliteit. Wij staan symbool voor hoop, bescherming en vertrouwen. Daarnaast voeren wij vol toewijding onze taken uit en hebben wij oprechte aandacht voor mensen. De behoefte van de cliënt staat voorop. Wij vinden het belangrijk dat onze hulp laagdrempelig, transparant en met een persoonlijke benadering is. Onze manier van werken kenmerkt zich door de presentiebenadering.

Werkwijze
Elk persoon bevindt zich in een unieke situatie en ieder mens is even waardevol. Wij zullen kijken naar de persoonlijke omstandigheden en de situatie waarin hij/zij verkeert. Daarna kijken wij, samen met u, welke stappen er gezet gaan worden, om rust en ruimte te creëren. Wij doen dit middels gespecialiseerde zorg en financiële begeleiding. Bij Ancora begeleiding & bewind bent u geen nummer, wij leveren onze diensten op maat.

Wilt u gebruik maken van een van onze diensten, neemt u dan gerust en vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag bij u langs voor een kennismakingsgesprek om hierin de mogelijkheden te bespreken en om samen met u te overleggen wat voor u de beste oplossing is.